Flanelle Benen Kubbtornooi IV

Beschrijving toernooi: 

Na alweer een geslaagde editie smeren de leden van minivoetbalclub ‘De Flanelle Benen’ zich stilaan terug in om er een hopelijk minstens evenwaardige 4e kubbtornooi van te maken. Het tornooi zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei op dezelfde locatie, m.n. de grasvelden van Sport- & Recreatiedomein Breeven (Barelstraat 111b) te Bornem. Leuk om weten is dat ons tornooi tevens terug zal meetellen als klassementstornooi voor de Kubbfederatie. Uiteraard blijft het Kubbplezier centraal staan en is het tornooi toegankelijk voor alle teams, zowel recreatieve als meer ervaren ploegen dus.

Kubbteams bestaan uit minimum 3 spelers en maximum 6 spelers. Ook supporters en sympathisanten zijn meer dan welkom. Er zal eten en drank worden aangeboden en randanimatie (speeltuin, springkasteel) voorzien zijn.

Hoe inschrijven? Vervolledig alle vereiste gegevens via volgende link: goo.gl/nlRzvS De inschrijving wordt definitief wanneer het inschrijvingsgeld (€25 gewone inschrijving / €40 inschrijving met ontbijt) is overgemaakt op rekeningnummer BE44 8440 3823 9245 (of 844-0382392-45) met vermelding: Flanelle Benen-Kubbtornooi + Groepsnaam

Inschrijven kan tot 19 mei (afhankelijk van het aantal reeds ingeschreven teams)

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar flanellebenenkubb@hotmail.com of stel ze aan een van onze leden. We hebben er alvast terug zin in en rekenen op jullie aanwezigheid om er samen een mooie dag vol Kubbplezier van te maken!

Datum toernooi: 
27/05/2017
Kubbfederatie toernooi: 
Ja
Logo/affiche: 
Hoeveel personen in een team?: 
3-6
Inschrijvingsgeld: 
25
Startuur toernooi: 
09:30
Adres: 
Breevendreef 56
Bornem 2880
BE