Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12e Opwijks Kampioenschap (Pasar Actief)

08/08/2020

Beschrijving
Het Opwijks Kampioenschap Kubb is in 2020 inmiddels toe aan de 12e editie. Daarmee zijn we 1 van de langstlopende tornooien in België. Ook dit jaar maakt het tornooi deel uit van de Kovera Kubb League. Het tornooi wordt gespeeld volgens de KF-regels maar blijft open staan voor jong en oud, ervaren kubbers en ploegen die hun 1e stokken willen gooien. Net als de voorbije jaren kronen we ook deze keer de best gerangschikte regionale ploeg tot Opwijks Kampioen.

De datum voor dit jaar ligt vast op 08 augustus 2020. Het OK Kubb blijft ook dit jaar trouw aan haar stekje op het grasveld van Hof Ten Hemelrijk (Kloosterstraat 7, 1745, Opwijk).

Om in te schrijven voor het toernooi volstaat het om een mailtje te sturen met daarin jullie ploegnaam + naam en telefoonnummer van de ploegkapitein naar dit mailadres: okkubb@outlook.com.
Je ontvangt daarna een mail met de vraag voor betaling (25€ op rekeningnummer BE35 9731 8659 9237 met vermelding van de ploegnaam). Opgelet: Pas na betaling is een ploeg definitief ingeschreven.

Een ploeg bestaat uit minstens 3 spelers. Wij moedigen jullie wel heel graag aan om meer spelers in jullie team op te nemen. Goede wisselspelers zijn immers goud waard.

Hopelijk tot dan!
Pasar Actief Kubbteam

 

Inschrijvingsgeld
25

 

Kubbfederatie spelregels?
Ja

 

Deelnemersveld
Recreanten
Competitieploegen

 

Telt mee voor de Kovera Kubb League
Ranking Tornooi

Gegevens

Datum:
08/08/2020

Locatie

Ranking tornooi: 12e Opwijks Kampioenschap (Pasar Actief)
Kloosterstraat 7
Opwijk, 1745

Organisator

Ranking tornooi: 12e Opwijks Kampioenschap (Pasar Actief)
E-mail:
okkubb@outlook.com