DYP duokubb Pirates vs Ronnys

Beschrijving toernooi: 

Beste kubbertjes en kubberinnetjes,

Net zoals vorig jaar, wordt op de avond voor het tornooi geen throw-in georganiseerd maar een DYP - duokubb tornooi.

Voor diegene die niet weten wat DYP is, dit is een afkorting voor " Draw Your Partner ". Dit wil dus zeggen dat je enkel voor dit evenement kan inschrijven als individu. Vrijdag vlak voor aanvang van het tornooi zal een onschuldige hand jouw partner toewijzen.

Wie weet, word je gekoppeld aan de één of andere hunk en komen er later kindjes van, of speel je de hele avond samen met je aartsvijand en slaat een vertroebelde relatie om in robuuste vriendschap. Het zou zomaar kunnen.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen en is er bier voorzien en voor de kleine honger een hot-dog. Voor de grotere honger zijn er meerdere hot-dogs voorzien.

Het tornooi gaat door op vrijdag 10 mei, zal starten om 19.00 u en wij hopen klaar te zijn rond 23.00u. Er zal voor dit tornooi geen inschrijvingsgeld gevraagd worden. Dit is gratis!

Iedereen kan en mag inschrijven voor dit evenement. Let op: Het tornooi is volzet wanneer er 32 individuele inschrijvingen zijn (16 teams). Daarna leggen wij een reservelijst aan.

Indien je wil inschrijven kan dit door een mailtje te sturen naar deronnys.kubb@gmail.com met vermelding van je naam en telefoonnummer. Je zal dan een bevestigingsmail krijgen met je inschrijving, of indien volzet een bevestiging met je plaats op de reservelijst.

Inschrijven maar!

Datum toernooi: 
10/05/2019
Kubbfederatie toernooi: 
Nee
Hoeveel personen in een team?: 
2
Inschrijvingsgeld: 
gratis
Startuur toernooi: 
19:00
Adres: 
Galeiweg 5a
2580 Grasheide
BE

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.