Flanelle Benen Kubbtornooi V

Beschrijving toernooi: 

Beste sportieveling

 

Enkele praktische obstakels dienden te worden uitgeklaard en zorgden voor vertraging, maar nu kunnen we eindelijk verheugd communiceren dat de 5e editie van ons kubbtornooi naar goede gewoonte opnieuw tijdens het laatste weekend van mei zal plaatsvinden, meer specifiek op zaterdag 26 mei. Het tornooi zal zich bevinden op dezelfde locatie, m.n. de grasvelden van Sport- & Recreatiedomein Breeven (Barelstraat 111b) te Bornem. Leuk om weten is dat ons tornooi tevens zal meetellen als klassementstornooi voor de Kovera Kubb League. Uiteraard blijft het Kubbplezier centraal staan en is het tornooi toegankelijk voor alle teams, zowel recreatieve als meer ervaren ploegen dus.

Kubbteams bestaan uit minimum 3 spelers en maximum 6 spelers. Ook supporters en sympathisanten zijn meer dan welkom. Er zal eten en drank worden aangeboden en randanimatie (speeltuin, springkasteel) voorzien zijn.

Hoe inschrijven? Vervolledig alle vereiste gegevens via volgende link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_BmvuY9T6GNWmx-6wmbrve9Nl1SJwP6NhMHka9LBvG8aGLw/viewform  en dit tot uiterlijk vrijdag 18 mei (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). De inschrijving wordt definitief wanneer het inschrijvingsgeld (€25 gewone inschrijving / €40 inschrijving met ontbijt) is overgemaakt op rekeningnummer BE44 8440 3823 9245 (of 844-0382392-45) met vermelding: Flanelle Benen-Kubbtornooi + Groepsnaam. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar flanellebenenkubb@hotmail.com of stel ze aan een van onze leden. We hebben er alvast terug zin in en rekenen op jullie aanwezigheid om er samen een mooie dag vol Kubbplezier van te maken! 

 

Sportieve Kubbgroeten

 

De Flanelle Benen

 

Datum toernooi: 
26/05/2018
Kubbfederatie toernooi: 
Ja
Hoeveel personen in een team?: 
minimaal 3 / maximaal 6
Inschrijvingsgeld: 
25 (zonder ontbijt) / 40 euro (met ontbijt)
Adres: 
Barelstraat 111b
2880 Bornem
BE