Opwijks Kampioenschap Kubb XI (Pasar Actief)

Beschrijving toernooi:

Beste kubbvrienden,

de inschrijvingen voor het Opwijks Kampioenschap Kubb 2019 staan open, onze 11e editie intussen. De datum voor dit jaar ligt vast op zaterdag 31 augustus 2019 (aanvangsuur van de wedstrijden: 9u). Het OK Kubb blijft ook dit jaar trouw aan haar stekje op het grasveld van Hof Ten Hemelrijk (Kloosterstraat 7, 1745, Opwijk).

Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. Om in te schrijven voor het toernooi volstaat het om een mailtje te sturen met daarin jullie ploegnaam + naam en telefoonnummer van de ploegkapitein naar dit mailadres: okkubb@outlook.com.
Je ontvangt daarna een mail met de vraag voor betaling (25€ op ons rekeningnummer BE35 9731 8659 9237 met vermelding van de ploegnaam).

Het toernooi staat open voor jong en oud, ervaren kubbers en ploegen die hun 1e stokken willen gooien. Net als vorig jaar kronen we ook deze keer de best gerangschikte regionale ploeg tot Opwijks Kampioen. Wie stoot Deberghkubbers (Opwijks Kampioen 2018) van de troon en gaat naar huis met mooie prijzen?

1 week voor aanvang van het toernooi ontvangen jullie een mail met daarin het toernooireglement. Het toernooi maakt deel uit van de Kovera Kubb League 2019 en wordt dus gespeeld volgens de regels van de Kubbfederatie.
Een ploeg bestaat uit minstens 3 spelers. Wij moedigen jullie wel heel graag aan om meer spelers in jullie team op te nemen. Goede wisselspelers zijn immers goud waard.

Hopelijk tot dan!

Pasar Actief Kubbteam

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor verdere info: https://www.facebook.com/Pasar-Actief-Kubbteam-868050093263866/?ref=hl

Datum toernooi:
31/08/2019
Kubbfederatie toernooi:
Hoeveel personen in een team?:
Minstens 3
Inschrijvingsgeld:
Startuur toernooi:
Adres:
Kloosterstraat 7
1745 Opwijk
BE

Reactie toevoegen

• Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.